Als u meer informatie nodig heeft of vragen heeft over ons privacybeleid, neem dan gerust contact met ons op.

Bij fundacao-ami.org is de privacy van onze bezoekers voor ons uiterst belangrijk. Dit privacybeleid document schetst de soorten persoonlijke informatie die wordt ontvangen en verzameld door fundacao-ami.org en hoe deze wordt gebruikt.

Logboek bestanden

Net als veel andere websites maakt fundacao-ami.org gebruik van logbestanden. De informatie in de logbestanden omvat IP-adressen (internetprotocol), type browser, internetprovider (ISP), datum- / tijdstempel, verwijzende / afsluitende pagina’s en aantal klikken om trends te analyseren, de site te beheren, de beweging van de gebruiker te volgen rond de site en verzamel demografische informatie. IP-adressen en andere dergelijke informatie zijn niet gekoppeld aan informatie die persoonlijk identificeerbaar is.

Cookies en webbakens

fundacao-ami.org gebruikt cookies om informatie over de voorkeuren van bezoekers op te slaan, gebruikerspecifieke informatie op te slaan op welke pagina’s de gebruiker bezoekt of bezoekt, webpagina-inhoud aan te passen op basis van het browsertype van bezoekers of andere informatie die de bezoeker via zijn browser verzendt.

Schuiven naar boven