Voordelen van vochtregulatie

Vochtbeheersing

Ziektepreventie

Veel voorkomende virussen, zoals influenza, gedijen goed in drogere omgevingen en kunnen gemakkelijk in de lucht van een huis worden overgedragen. Dit kan leiden tot de verspreiding van verschillende ziekten en nadelige gezondheidseffecten. Wanneer de lucht vochtig is, hebben deze virussen het echter moeilijker om zich over te dragen. Gereguleerde en gecontroleerde bevochtiging is de beste manier om uw huishouden te beschermen tegen ongewenste verkoudheden en ziektes, vooral in de winter wanneer de kachel aan staat en normaal binnen in de lucht opdroogt.

Verwijdering van stof in de lucht

Verwijdering van stof in de lucht

Stof en luchtverontreinigende stoffen zoals schimmelsporen kunnen een breed scala aan problemen veroorzaken, waaronder allergische reacties en infecties. Dit wordt versneld in huizen met een vochtigheidsgraad lager dan 40% RH en het kan gemakkelijk uitgroeien tot een moeilijk op te lossen probleem. Het te allen tijde handhaven van een voldoende relatieve vochtigheidsgraad door het gebruik van een residentiële luchtbevochtiger stopt stof en verontreinigende stoffen in hun sporen. Het bindt in de lucht zwevende deeltjes stevig aan elkaar en zorgt ervoor dat ze neerslaan. Beschouw het als vergelijkbaar met het aanbrengen van een screenprotector op uw smartphone in een gestoomde badkamer, waar stof en vervuilende stoffen uit strakker binden en een zwaarder gewicht vallen om een ​​schone en pure sfeer te creëren. Met de installatie en gereguleerde werking van een residentiële luchtbevochtiger zoals Condair’s RH Series-systemen, kan dit effect voor onbepaalde tijd aanhouden, waardoor elk huis een comfortabele en schone omgeving wordt voor mensen met allergieën of mensen die gevoelig zijn voor luchtinfecties, waaronder huisdieren en kinderen.

Voldoende en gereguleerde hydratatie

Een huis met een constant gehouden vochtigheidsgraad van 40-60% RH zorgt voor een goede hydratatie. Dit beschermt tegen schade aan huid en haar in de vorm van droogheid, jeuk, dofheid en gespleten punten. Schilfering, barsten en ruwheid worden ook voorkomen in voldoende bevochtigde omstandigheden. Hierdoor blijft uw huid levendig en gezond en wordt het haar veel beter handelbaar en sterker. Als je houten meubels, waardevolle kunstwerken of gevoelige muziekinstrumenten zoals een piano of viool hebt, dan zal een goede bevochtiging je beschermen tegen scheuren, kromtrekken en andere dimensionale veranderingen veroorzaakt door een drogere atmosfeer. Daarnaast blijven houten vloeren ook langer in vorm. Dergelijke producten vereisen een uitgebalanceerde vochtigheidsgraad om hun beoogde vorm en samenstelling te behouden zonder problemen of ongewenste nadelige gevolgen te ontwikkelen.

Pure en schone lucht

Wanneer we droge lucht inademen, is het moeilijker om voldoende zuurstof op te nemen en naar onze bloedstromen over te brengen. Dit kan leiden tot meer vermoeidheid en vermoeidheid, evenals een verminderde concentratie. Gecombineerd met stof in de lucht en verontreinigende stoffen die gedijen in droge lucht, heb je een giftige leefomgeving die ongemak kan veroorzaken en je ongelooflijk ziek kan maken. Regelmatige keelpijn, hoofdpijn en vermoeide ogen zijn veel voorkomende symptomen, evenals voortijdig ongemak van de contactlenzen en huidirritatie.

Voordelen van vochtregulatie

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schuiven naar boven